Sommerskolen  i Oslo
-sommeruker med læring, opplevelser og nye vennskap

 

Sommerskolen Oslo er et gratis tilbud til alle elever som ønsker å lære på en annerledes og morsom måte. Sommerskolen er en del av en helhetlig satsing på tilpasset opplæring og velferd for barn og unge i hovedstaden.

For åttende året på rad får osloelever tilbud om innholdsrike sommeruker hvor målet er læring, fordypning og opplevelse utover det ordinære skoleåret. Vi tilbyr mer enn 13 000 kursplasser i fagene norsk, matematikk, naturfag, fremmedspråk og IKT. Det er et variert kurstilbud byr på både faglige utfordringer og mulighet til å øve mer på grunnleggende ferdigheter. Alle kursene har daglig fysisk aktivitet. Kursene arrangeres i ukene 26, 27, 32 og 33 på skoler og kurssteder over hele byen. Hvert kurs varer i en uke.

I år kan elever på ungdomstrinnet lære om verdensrommet på Observatoriet, fordype seg i matematikk eller bli flinkere i både engelsk og naturfag på kurset "Science in English". Elevene kan fordype seg i fransk, tysk, spansk eller kinesisk. Populære kurs som ”Tjuvstart i matematikk på videregående" og " LEGO-programmering for ferskinger" videreføres.

MELD deg på til spennende, lærerike og aktive sommeruker. Påmelding:  3. april - 9. april. Les mer om kursene på Sommerskolens egne nettsider. På disse sidene vil det fortløpende legges ut oppdatert informasjon. Kurstilbudet for 8.-10. trinn finner du her.